Live Cams

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Utoljára módosítva: Július 1, 2021

Üdvözlünk

Üdvözlünk az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban!

A www.tsstream egy felnőtt szórakoztató oldal, amely élő kamerás előadásokat és más kapcsolódó, felnőtt szolgáltatásokat kínál.

Amikor ezeket a szolgáltatásokat használja, megoszt velünk néhány személyes adatot. Mivel arra törekszünk, hogy békében és biztonságban élvezhesse szolgáltatásainkat, érezze magát biztosítva afelől, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk személyes adatainak védelme mellett.

Honlapunkat és szolgáltatásainkat az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek megfelelően működtetjük, beleértve az EU általános adatvédelmi rendeletét („GDPR”) és a kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvényt („CCPA”). További információkért olvassa el a 6. fejezetet („A GDPR alapján fennálló jogai”). Ha Ön kaliforniai lakos, kérjük, olvassa el a 7. fejezetet is („Információ kaliforniai lakosoknak”).

Az Ön személyes adatai fontosak számunkra. Azért biztosítjuk Önnek ezt az adatvédelmi szabályzatot, hogy megalapozott döntéseket hozhasson az Ön adatainak felhasználásáról. Ezek az adatvédelmi irányelvek leírják, hogyan gyűjtjük, használjuk, osztjuk meg és tároljuk webhelyünk látogatói („vendégek”) és a tagokként regisztráló személyek („tagok”) személyes adatait. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek az adatvédelmi irányelvek csak a vendégek és a tagok személyes adataira vonatkoznak. A modellek („modellek”) személyes adataira külön adatvédelmi szabályzat vonatkozik.

A jelen adatvédelmi szabályzat alkalmazásában a „személyes adatok” kifejezés olyan információt jelent, amely azonosítja, összekapcsolja, leírja, ésszerűen képes közvetlen vagy közvetett módon kapcsolatot teremteni egy adott személlyel vagy háztartással. Például, a CCPA alapján a személyes adatok olyan azonosítókat tartalmaznak, mint például a valós név, álnév vagy postai cím; kereskedelmi információk, ideértve a vásárolt termékek vagy szolgáltatások nyilvántartását is; internetes vagy egyéb elektronikus hálózati tevékenységekre vonatkozó információk, ideértve, de nem korlátozva a böngészési és a keresési előzményeket; valamint audió- és videófelvételeket. (CCPA §1798.140(o)(1))

Please read this Privacy Policy carefully. This Privacy Policy forms a part of and is incorporated into the Terms and Conditions. By using the www.tsstream website or any of our services you agree that the Terms and Conditions, including this Privacy Policy, forms a binding legal contract with you. You can contact us if you have any question about our privacy practices or about what we are doing with your personal data. We will be happy to assist you in any way we can.

Ki dönti el, hogy személyes adataid "hogyan" és "miért" kerülnek feldolgozásra?

A következő vállalatok döntenek arról, hogy a személyes adataidat hogyan és miért dolgozzák fel, és a GDPR szempontjából "közös adatkezelőknek" minősülnek:

JWS Americas S.à r.l.

44, Avenue John F. Kennedy, L-1855 LuxembourgLuxemburgi NagyhercegségA luxemburgi kereskedelmi és cégnyilvántartásban a következő számon van bejegyezve: {regisztrációs szám}.
 

JWS International S.à r.l.

44, Avenue John F. Kennedy, L-1855 LuxembourgLuxemburgi NagyhercegségA luxemburgi kereskedelmi és cégnyilvántartásban a következő számon van bejegyezve: {regisztrációs szám}.

JWS Americas S.à r.l. and JWS International S.à r.l. jointly determine the purposes and means of the processing of your personal data. Both entities collaborate in joint processing activities related to the purposes mentioned in this Privacy Policy.

Közös adatkezelési megállapodást kötöttünk (a GDPR 26. cikkének megfelelően), hogy meghatározzuk a közös adatkezelők szerepét és felelősségét, különösen az érintettek jogainak gyakorlása és a információszolgáltatási kötelezettségek tekintetében. Elsősorban egyetlen kapcsolattartási ponton keresztül léphetsz kapcsolatba velünk, amelyet ebben a Szakaszában 9 az Adatvédelmi Irányelvek találsz meg.

Felhívjuk figyelmed, hogy ettől a megállapodástól függetlenül Te szabadon gyakorolhatod jogaid (az Adatvédelmi Irányelvek leírtak szerint) a közös adatkezelők mindegyikével szemben. Jogodban áll továbbá kapcsolatba lépni velünk, és tájékoztatást kérni arról, hogy a felelősségek hogyan oszlanak meg a két vállalat között.

Milyen Személyes Adatokat Dolgozunk fel?

Oldalunk felkereséséből és/vagy szolgáltatásaink használatából bekövetkezően különböző típusú személyes adatokat gyűjtünk, használunk fel, továbbítunk és tárolunk.

Az általunk gyűjtött személyes adatokba beleértendőek a következők:

  1. Az Ön által nyújtott személyes adatok

    Profil információk
    Amikor weblapunkon fiókot hoz létre, fontos adatokra van szükségünk, ideértve:
    • egy email címet
    • egy felhasználónevet
    • egy jelszót
    Annak érdekében, hogy láthatóbb legyen weboldalunkon (több modellt vonzzon - különösen a nagyon népszerű modelleket), fiókbeállításaiban kitöltheti a „Saját profil” pontot is. Ezzel a lépéssel úgy dönt úgy, hogy további kiegészítő információkat nyújt magáról, például:
    • Becenév
    • Nem
    • Életkor
    • Helység
    • Szexuális beállítottság
    • személyes, egyéni információk
    • dolgok, amelyek izgatják
    • dolgok, amelyeket nem szeret
    • megélhetés
    • mit csinál a szabad idejében
    • mitől érzed magad különlegesnek

    Ezen profilinformációk megadása nem kötelező. Alapértelmezés szerint az összes modell látni fogja ezeket az adatokat. Bármikor törölheti ezeket az adatokat profiljából, ami nem befolyásolja az oldal használatát. Beállíthatja az adatvédelem szintjét a profiljában is, ha korlátozni akarja ezen adatok megosztását azokra a modellekre, akikkel privát beszélgetést folytatott, vagy amennyiben a profilját privát módon szeretné tartani.

    Számlázási támogatás és vevőszolgálat
    Összegyűjtjük az összes olyan információt, amelyről úgy dönt, hogy megosztja a Számlázási támogatás és vevőszolgálat csapatunkkal, például:
    • személyes e-mail címed
    • a kéréssel társított szolgáltatások, modell vagy felhasználónév
    • egy-egy Modellről írt kommented vagy véleményed
    • a Support Csapattal folytatott beszélgetéseid

    Általánosságban, ha bármely módon kommunikál velünk, akkor összegyűjtjük az Ön által önként megadott információkat.

    Kreditvásárlás

    Amikor kreditet vásárol a webhelyünkön való részvételhez, a választott fizetési módtól függően összegyűjthetjük és feldolgozhatjuk az Ön azonosító adatait (teljes név, ország, irányítószám) és a fizetési információkat. Ami a fizetési információkat illeti, vegye figyelembe, hogy a használt bankkártya számának kizárólag az utolsó négy számjegyét és a lejárat évét / hónapját tároljuk.

    Ismerős beajánlása

    Amikor egy ismerősét beajánlja oldalunkra (az Általános Szerződési Feltételek és adott esetben az irányítópultban leírt feltételek, amelyek a fiók felhasználói menüjében a beajánlási programhoz kapcsolódnak), nem gyűjtjük be ismerőse személyes adatait, mielőtt tagunk lenne honlapunkon.

    Amikor az ismerőse rákattint a megosztott hivatkozási linkre, generálunk egy hivatkozási számot, amelyet megtartunk. Ez az önálló információ nem minősül beazonosításra alkalmas információnak. Csak akkor vezet ez a hivatkozási szám az ismerőse azonosításához, ha az említett ismerőse úgy dönt, hogy csatlakozik a webhelyhez.

  2. A webhely használatából származó személyes adatok

    Bizonyos információkat begyűjtünk és feldolgozunk Önről, amikor szolgáltatásainkat és webhelyünket használja.

    Ez azt jelenti, hogy amikor meglátogatja webhelyünket vagy igénybe veszi szolgáltatásainkat, akkor is, ha még nem hozott létre fiókot vagy nem jelentkezett be, bizonyos információkat begyűjtünk, ideértve a következőket:

    Használati információk
    Információkat gyűjtünk a webhelyünkön zajló tevékenységekről és arról, hogy miként használják webhelyünk funkcióit. Ha Ön egy tag, összekapcsolhatjuk ezeket az információkat a személyazonosságával (pl. csalások felderítése céljából). Összegyűjtjük például:
    • tevékenységeid előzményei webhelyünkön és a webhelyen használt speciális funkciók (például visszajelzést küldtél privát chat után, egy modellt értékeltél, egy modellt „kedvencnek jelöltél”, videó-/ hanghívást kezdeményeztél egy modellel stb.)
    • A privát chatelés közben eltöltött időt, valamint azokat a modelleket és a modellek kategóriáit (például etnikai alapú preferenciák alapján), amelyeket megtekintett.
    A Modellekkel folytatott kommunikációdról a következő információkat gyűjtjük:
    • a modell felhasználóneve
    • a kommunikáció ideje és dátuma
    • kommunikációs módszer (pl. falüzenet, privát chat stb.)

    Ezen felül, ha részt vesz a hűségprogramban, amelyet a Felhasználási feltételekben Elit Klubnak neveznek, akkor ismerjük a maszkbéli rangsorolását (azaz azokat az információkat, amelyeket Ön is lát a profilján, amikor csatlakozik a webhelyhez). Ebben a tekintetben kérjük, vegye figyelembe, hogy soha nem tároljuk a maszk rangsorolásának történetét.

    Tartalommal kapcsolatos információk

    Technikai okokból, valamint a panaszok és jogi igények elleni védekezés céljából megtartjuk a rendszerünkön tárolt tartalmait (pl. képeket) és az Ön által létrehozott vagy nyújtott tartalmakat, valamint a velük kapcsolatos információkat, melyeket a weblapunkon keresztül küldött és / vagy továbbított.

    Szintén gyűjtünk minden információt, ami a Modellek és közted folytatott kommunikációban előfordul, mint pl. a privát csetek vagy élő show-k során küldött üzeneteidet.

    Ha bekapcsolja a kameráját vagy a mikrofonját privát chat közben, soha nem rögzítjük vagy tároljuk a kamera kép- és hangadatait. Modelljeink számára is tilos felvenni vagy tárolni kamerája vagy hangeszköze jelét privát show-k során. Az ilyen fellépés tilos a weboldalunkon.

    Ha webhelyünkön a Videó / Hanghívás funkciót használja (a modell felhívásához, ha offline állapotban van), akkor nem rögzítjük és nem dolgozzuk fel az Ön és a modell közötti kommunikáció adatait. A kommunikációja privát. Felhívjuk figyelmét, hogy nem vállalunk felelősséget a tapasztalataiért vagy a hívások tartalmáért az ilyen privát, magánhívások során.

    Minden, általad részünkre küldött kommunikációs adatot gyűjtünk, legyen az telefonbeszélgetés, csetelés, szöveges üzenet, fax vagy levél.

    Eseménynaplózások és eszközinformációk
    A naplózási adatokat és információkat automatikusan összegyűjtjük számítógépről, telefonjáról vagy más eszközeiről, amelyeket szolgáltatásunk / webhelyünk eléréséhez használ. Ebbe beletartozik:
    • IP cím
    • dátum és idő, amikor bejelentkezett a fiókjába
    • megtekintett oldalak
    • Felhasznált alkalmazások
    • a felhasznált hardver, szoftver és internet böngésző
    • a felhasznált operációs rendszer / alkalmazás verziója
    • nyelvi beállítások
    • sütikkel vagy más technológiákkal kapcsolatba hozható azonosítók, amelyek egyedi módon azonosíthatják be az eszközöd vagy böngésződ
    Ha mobileszközt használsz, a továbbiakat is gyűjthetjük:
    • mobileszközöd azonosító adatait
    • eszköz-specifikus beállításokat és jellemzőket
    • tartózkodási hely adatait
    • applikáció-összeomlásokat és egyéb rendszertevékenységet
    Sütik / Egyéb technológiák

    Számos weboldalhoz és alkalmazáshoz hasonlóan mi is használunk sütiket és más technológiákat (pl. webjelzők, webes tárolás), hogy információkat gyűjtsünk az eszközökről és tevékenységekről, például a böngésző típusáról és böngészőinformációiról, a számítógép operációs rendszeréről, az IP-címéről, a megtekintett oldalakról vagy az általad használt funkciókról.

    A weboldal használatához nem szükségesnek ítélt sütik esetében kifejezett hozzájárulásodat kérjük, mielőtt ezeket elhelyeznénk az eszközödön (pl. a banner, amely akkor jelent meg az eszközödön, amikor először léptél be a weboldalunkra). Ne feledjed azonban, hogy a sütik elutasítása negatívan befolyásolhatja a webhelyünkön tapasztalt élményt.

    Ha többet szeretnél megtudni arról, hogyan használjuk a sütiket és a döntéseidet, kérjük, olvasd el a sütikre vonatkozó irányelveinket

  3. Harmadik felek által gyűjtött személyes adatok

    Modellek: Amikor egy modell a számlázási támogatási és vevőszolgálat csapatunkkal beszél, bizonyos információkat nyújthat Önről, amelyeket összegyűjtünk.

    Külső partnerek hirdetési hálózatai elősegítik webhelyünk népszerűsítését. Információkat gyűjthetnek a nevünkben szereplő hirdetéseinkkel kapcsolatos interakciókról.

    A belső partnerhirdetési hálózatunkat és a promóciós eszközeinket mi magunk kezeljük. Harmadik felek kapcsolt partnerei kapcsolatba léphetnek velünk az Ön hirdetéseinkkel és a promóciós eszközeinkkel való interakcióival kapcsolatos információkkal, amelyeket a saját webhelyükön vagy társult webhelyeinken közzétett / használt (azaz olyan webhelyeken, amelyek részleges vagy teljes reprodukciói az elsődleges webhelyünknek).

    Ismerős beajánlása: Ha beajánlási linken keresztül csatlakozott hozzánk, kérjük, vegye figyelembe, hogy a személyes adatait nem tároltuk, mielőtt csatlakozott vagy a webhelyre látogatott, esettől függően. A hivatkozási linkre kattintva egy véletlenszerű hivatkozási számot generáltunk, amely addig nem tudta beazonosítani Önt, amíg nem döntött úgy, hogy csatlakozik a platformunkra. A hivatkozási szám csupán egy módszer annak meghatározására, hogy Ön és ismerőse jogosultak-e a díjjutalomra / kreditekre.

  4. Nyilvános személyes adatok

    Csak akkor gyűjtünk Önről nyilvános információkat, ha webhelyünkön szükség van ezekre a csalások és illegális tevékenységek megakadályozására (pl. ha gyanítunk, hogy hamis vagy lopott bankkártyát használtak, ha gyermekekkel szembeni visszaélést vagy pedofil tevékenységet észlelünk).

    Ezek az adatok tartalmazhatják a nyilvánosan elérhető információkat, amelyeket te osztottál meg olyan közösségi oldalakon, mint a Facebook, saját blogod/weboldalad, vagy bármi, a neten publikusan hozzáférhető adat.

    Ezeket az információkat mindig a webhelyünkön összegyűjtött adatokkal összevonják vagy kombinálják a vizsgálat véglegesítéséhez, mielőtt bármilyen csalást és illegális tevékenységet jelentenénk a hatóságoknak. Soha nem használunk nyilvánosan hozzáférhető adatokat más célra.

  5. Különleges adatkategória

    Ez olyan érzékeny jellegű adatokat jelent, amelyek nyilvánosságra kerülése jelentősen befolyásolhatja alapvető jogait és szabadságait; például fel lehet használni Önnel szemben jogellenes megkülönböztetés céljából (pl. szexuális érdeklődése / preferenciái).

    Három helyzetben dolgozunk fel érzékeny adatot:
    • A webhely testreszabása: Amennyiben hozzájárulsz a cookie-k használatához, vagy kifejezetten a tartalom személyre szabásához a a böngészőben „gravity_cookie”-nak nevezett cookie elfogadásával (lásd 3.7 below). Felhívjuk figyelmed, hogy a cookie-val kapcsolatos beleegyezésedet bármikor visszavonhatod az Cookie Szabályzat-ban leírtak szerint. Amennyiben így teszel, akkor a webhely már nem lesz személyre szabott a Te ízlésednek megfelelően, ezért más felhasználói élményben fogsz részesülni.

    • Fizetett szolgáltatások: Amikor webhelyünket használja és szolgáltatásainkat megvásárolja (pl. élő cam show-k, privát chat, vásárol egy modellnek egy meglepetést stb.), akkor feldolgozzuk és tároljuk az Ön tevékenységével kapcsolatos információkat (pl. a modell kategóriáját vagy azon modelleket, akiknek feliratkozott a szolgáltatásaira stb.) annak érdekében, hogy a kért szolgáltatásokat biztosíthassuk.

      Az egyes kategóriák nevének explicit jelentése, valamint azon modelltípusok miatt, akiktől szolgáltatást igényel, lehetséges, bár nem biztos, hogy a kiválasztott kategóriák jelzik az Ön szexuális preferenciáit.

      A hozzájárulás beállításaiban bármikor visszavonhatja az ezzel kapcsolatos beleegyezését. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy az ilyen visszavonás azt jelenti, hogy nem lesz képes bejelentkezni a fiókjába és használni a szolgáltatásokat, mivel az ilyen információk feldolgozása nélkül nem tudunk Önnek szolgáltatást nyújtani.

    • Profilfrissítés: Ez a profil olyan aspektusaira vonatkozik, amelyeket nem kötelező megadni, például kor, nem vagy szexuális preferencia feltüntetése (lásd a 2.1 pontot („Profilinformáció”)). Abban az esetben, ha szabadon jelezte a szexuális preferenciáit, ezeket könnyen eltávolíthatja profiljából anélkül, hogy ez befolyásolná a webhely használatát.

      Értjük, hogy az Önnel kapcsolatos ilyen információink nem feltétlenül tükrözik a webhelyen kívüli életét. Az online preferenciáit csak szerepjátéknak tekintjük, amelyek csak a virtuális környezetben érvényesek. Annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb szintű adatvédelmet biztosítsuk, az ilyen típusú adatokat érzékeny kategóriába soroljuk, amely erősen védett és amelyekkel a lehető legnagyobb gondossággal bánunk.

      Mivel az online szexuális preferenciák és a szexuális érdeklődéséhez kapcsolódó egyéb adatok a magánélet alapvető szempontjai, fenntartjuk a nagyon magas technológiai biztonsági előírásokat. Rendszeresen ellenőrizzük és értékeljük a biztonsági intézkedéseinket, hogy garantáljuk a megbízható környezetet.

Miért dolgozzuk fel a személyes adataidat?

A begyűjtött információkat az alábbi célokra használjuk:

  1. Fiókaktiválás

    • Alapvető információk: Az online fiókja megnyitására és kezelésére elsődlegesen az Ön által megadott személyes adatokat használjuk fel. A fiók lehetővé teszi a funkciók használatát, a kreditvásárlást és az ingyenes és fizetett szolgáltatásaink igénybevételét. Fiókja lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a személyes adatait. Fiókján keresztül kezelheti vásárlásait, részesülhet a különleges ajánlatokból, valamint kezelheti profilját és fiókbeállításait.

      Ezeket az információkat az Önnel kötött szerződés teljesítése és az Ön által igényelt szolgáltatások nyújtása céljából dolgozzuk fel. Ha nem ad meg bizonyos szükséges minimális információkat, akkor nem tudunk fiókot létrehozni és a szolgáltatások használatát engedélyezni.

    • Kiegészítő információk: Lehetősége van további, nem kötelező információk megadására a profilján. Ön dönti el, hogy milyen információt ad meg a profil kitöltéséhez.

      Ezeket az információkat az Ön hozzájárulása alapján dolgozzuk fel. Egy információs összefoglalást helyeztünk el a profilbeállítás menüpontra, hogy megőrizhesse, hogy hogyan használjuk fel és osztjuk meg ezen adatait.

      A hozzájárulását bármikor visszavonhatja, ha a profilbeállításokban közvetlenül törli ezeket az adatokat a fiókjából. Biztosítjuk, hogy ezeket az adatokat azonnal töröljük. Ön választja ki azokat az információkat, amelyeket meg szeretne osztani a modelljeinkkel.

  2. A szolgáltatásaink fejlesztése és népszerűsítése

    Hogy megértsük, miként javíthatjuk szolgáltatásainkat és / vagy hogyan találhatunk jobb módokat szolgáltatásainkat népszerűsítéséhez, személyes adatait a következő célokra gyűjtjük:
    • Elemzés és statisztika: Az Ön adatainak korlátozott részét elemzési és statisztikai célokra használjuk fel. Nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink fejlesztésére és tagként vagy vendégként szerzett tapasztalatai javítására.

      Annak érdekében, hogy jobban megértsük az Ön igényeit és hogy hogyan javíthatjuk szolgáltatásainkat, összegyűjtjük azokat az információkat, amelyeket Ön nekünk adott, vagy azokat, amelyeket Önről összegyűjtöttünk webhelyünk oldalainak látogatásakor vagy szolgáltatásaink használata közben, hogy megértsük a felhasználóink általános tendenciáit. Ez segít abban, például, hogy statisztikai jelentéseket készítsünk ügyfeleink tevékenységéről, a megtekintett modellek kategóriáiról, vagy a felhasználók országairól a vásárlások alapján. A jelentésekben szereplő információk összesített formában jelennek meg, és nem használhatók fel az egyes személyek beazonosítására.

      Mi is használjuk a Hotjar szolgáltatásait és egyéb harmadik fél szolgáltatásokat, hogy jobban megértsük a felhasználóink igényeit és optimalizáljuk a szolgáltatásunkat és az ügyfeleink tapasztalatát. A Hotjar olyan technológiai szolgáltatás, amely segít jobban megérteni felhasználóink tapasztalatát (pl. mennyi időt töltenek az oldalakon, mely linkekre kattintanak, mit csinálnak és mit nem szeretnek a felhasználók stb.). Ez megfelelő felhasználói visszajelzésekkel szolgál, mely lehetővé teszi számunkra szolgáltatásunk kiépítését és fenntartását. A Hotjar sütiket és más technológiákat használ a felhasználók viselkedésével és eszközeivel kapcsolatos adatok gyűjtésére, például egy eszköz IP-címét (csak rögzített és anonimizált formában tárolva), az eszköz képernyőjének méretért, az eszköz típusát (egyedi eszköz azonosítók), a böngészőre vonatkozó információkat, földrajzi adatokat (csak ország) és a webhelyünk megjelenítéséhez használt preferált nyelvet. A Hotjar ezt az információt egy álnévvel ellátott felhasználói profilban tárolja. Sem a Hotjar, sem pedig mi soha nem fogjuk felhasználni ezt az információt az egyes felhasználók azonosítására vagy az egyes felhasználók további adatainak összepárosítására. További részletekért keresd fel a Hotjar adatvédelmi irányelveit ezen a linken.

      Erre a leiratkozási linkre kattintva lemondhat a felhasználói profil létrehozásáról, a Hotjar számára a www.tsstream webhely használati adatainak tárolásáról, valamint a Hotjar nyomkövető sütijeinek használatáról.

    • Fejlesztések: Az Ön adatait online szórakoztató szolgáltatásaink teszteléséhez, hibaelhárításához és javításához használjuk fel. Fő célunk webhelyünk és szolgáltatásaink optimalizálása, valamint használatuk könnyebbé és élvezetesebbé tétele.

    • Testreszabott szolgáltatás: A webhelyen regisztrált modellekkel nagyon korlátozott jellemzőket osztunk meg Önről, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassanak az Ön számára. Kérjük, a részletekért olvassa el az 5. pontot („Kivel osztjuk meg az adatait?”).

      Szintén korlátozott informatikai szolgáltatást használunk fel az Ön számára nyújtott szolgáltatások testre szabása érdekében. Például, amikor meglátogatja és bejelentkezik webhelyünkre, az Ön IP-címét használjuk annak meghatározására, hogy honnan származik, és hogy weboldalainkat az Ön nyelvén jeleníthessük meg (a webhelyen elérhető nyelvek korlátain belül), tehát ha az Egyesült Államokból jelentkezik be webhelyünkre, webhelyünk automatikusan angolul megjeleníti meg a tartalmakat.

    • Promóció: Vannak kapcsolt programjaink, amelyek révén a webmesterek vagy más harmadik felek segíthetnek webhelyeink népszerűsítésében.

      We share limited information about you with the webmasters or other third parties participating in these affiliate programs, to help them to set up, maintain and optimize their marketing campaigns or promotional activities. This also allows them to track their income. Please see section 5 "With Whom do We Share Your Data ?" to learn more.

    • Keresőmotorok: Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden olyan információ, amelyet a weboldalunkon nyilvánosságra hozott, például a modellek nyilvános falán található kommentek, az Ön felhasználónevével együtt megjelenhetnek keresőmotorok eredményein.

    Ezeket az információkat feldolgozzuk, tekintettel arra, hogy jogos érdekünk fűződik webhelyünk fejlesztéséhez és javításához, valamint felhasználói tapasztalataihoz, ezen kívül szolgáltatásaink és webhelyünk népszerűsítéséhez. Amikor sütiket vagy hasonló technológiákat használunk ugyanarra a célra (azaz a termékjavításhoz és -fejlesztéshez), akkor a sütik használatához való hozzájárulására támaszkodunk, ideértve harmadik fél sütijeit is. Ha többet szeretne tudni a sütikről és az Ön lehetőségeiről, kérjük, olvassa el a sütikre vonatkozó irányelveinket.

  3. Ügyfélkapcsolat-kezelés

    Az ügyfélkapcsolat-kezelés minden szolgáltatás kulcsa, és ebbe a kifejezésbe beletartozik minden kapcsolat, amelyet Önnel tartunk. Az alábbiakkal összefüggő esetekben gyűjtjük és dolgozzuk fel személyes adatait:
    • Ügyfélszolgálat és számlázási támogatás: Az ügyfélszolgálat és a számlázási támogatás éjjel-nappal működik. Ha személyes adatait megosztja az ügyfélszolgálat és a számlázási támogatás csapatunkkal, hatékonyabban tudunk kérdéseire válaszolni és esetlegesen segíteni.

      Tárolunk és felülvizsgálunk minden, az ügyfélszolgálati és a számlázási támogatási csoportokkal folytatott minden kommunikációt, valamint az Ön által megadott minden információt, ideértve a modellekkel kapcsolatos kommentjeit is, hogy válaszolhassunk kéréseire. Ily módon biztosíthatjuk, hogy minden felhasználó teljes mértékben betartja a Felhasználási feltételeket.

      Az Önnel rögzített kommunikáció egy részét képzési célokra használjuk fel az ügyfélszolgálati és a számlázási támogatási csoportokban, hogy kiváló minőségű ügyfélszolgáltatást tudjunk nyújtani Önnek.

      Felhívjuk figyelmét, hogy ügyfélszolgálatunk és számlázási támogató csapataink hozzáférhetnek minden olyan információhoz, amelyet Önről összegyűjtöttek. Ezzel a hozzáféréssel biztosítjuk, hogy ügyfélszolgálati és számlázási támogató csapataink mindent megtehessenek, hogy megfelelő és hatékony választ tudjanak adni Önnek.

      Felhívjuk figyelmét, hogy az ügyfélszolgálat és a számlázási támogatási csoport szükség szerint különféle eszközökkel léphet kapcsolatba Önnel, beleértve az e-mailt és a telefont is.

    • Általános információcsere: E-mailen vagy bármilyen más megfelelő eszközzel is kapcsolatba léphetünk Önnel a weboldalunk bármely változásáról vagy a tagságával kapcsolatos bejelentésekkel kapcsolatban (pl. fiók sikeres létrehozása, hűségmaszk rangsorának megváltozása stb.).

    Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak feldolgozása és felhasználása azért szükséges, mivel jogos érdekünk, hogy megfelelő ügyféltámogatást nyújtsunk Önnek, és releváns információkkal szolgáljunk a webhelyünk és a fiókja tekintetében.

  4. Fizetés

    Az azonosító adatait és a fizetési információkat a tranzakciók feldolgozására használjuk fel. Ez függ attól, hogy melyik fizetési módot választja, de a legtöbb módszernél ez történik.

    Kérjük vedd figyelembe, hogy az általad választott fizetési módtól függően a fizetésedet csoportunk társvállalata vagy harmadik felek általi fizetési processzorok/szolgáltatók dolgozzák fel, amint azt a "Fizetési szolgáltatók és pénzintézetek" című 9 Szakaszban is olvasható..

    Személyes adatainak használata ebben az esetben feltétlenül szükséges a kifizetések végrehajtásához és a vásárolt kredit vagy szolgáltatások nyújtásához (azaz az Önnel kötött szerződés teljesítéséhez).

  5. Biztonságos és megbízható környezetet biztosítása

    Az Ön és üzletünk védelme érdekében a következő módon használjuk személyes adatait:
    • A csalások / illegális tevékenységek felderítése és megelőzése
    • A Felhasználási feltételek és egyéb vonatkozó szabályok esetleges megsértésének észlelésére
    • Biztonsági és kockázatértékelés céljából (pl. személyazonosság ellenőrzésére és hitelesítésére)

    Jogos érdekünk, hogy biztonságban tudjuk Önt és üzleti vállalkozásunkat, valamint hogy biztosítsuk a feltételek és szabályok betartását, amelyek célja ezek garantálása.

  6. Marketing / információs üzenetek

    Általában, amikor feliratkozik webhelyünk használatára, informatív és marketing üzeneteket küldünk Önnek, hogy naprakészen tartsuk Önt az új funkciók és / vagy szolgáltatási lehetőségekről, speciális promóciókról, ajánlatokról stb.

    Hasonló marketing célokra felhasználjuk az Ön által megadott információkat, valamint a webhely és a szolgáltatások használatából gyűjtött információkat is.

    Ezen információk felhasználásával a marketing e-maileket testreszabhatjuk az Ön ízlése vagy specifikációi szerint (pl. országa). Soha nem fogjuk marketing célokra felhasználni az „érzékeny” kategóriába sorolt adatait.

    Felhívjuk figyelmét, hogy ha részt vesz az „Ismerős beajánlása” programban, akkor úgy kell tekinteni, hogy az összes kommunikációt (e-mailt, hivatkozási linket) Ön küldte el az ismerősének, nem pedig mi. A programmal kapcsolatos összes információt lásd a 2.1. pontban („Ismerős beajánlása”). A beküldött linken keresztül gyűjtött információkat csak akkor használjuk fel, ha már létrehoztak egy fiókot, hogy a beajánlási programban értékeljük az Ön és ismerőse jogosultságát a jutalomra. Abban az esetben, ha a beajánlási program bármilyen okból megszűnik, a Szerződési Feltételeinknek megfelelően az ilyen program adminisztrációjához megőrzött adatokat haladéktalanul töröljük a rendszerünkből.

    Marketing kezdeményezéseink sikerességének kiértékeléséhez álnevesíthetjük az Ön e-mail címét, és statisztikai eredmények előállításához használhatjuk fel azt. Ezek összesített adatok formájában jelennek meg, nem pedig személyes adatok alapján (pl. országonkénti felhasználók száma, akik marketingkommunikációt kapnak).

    Az Ön e-mail címét tovább is fel fogják használni arra, hogy felkérjék felmérésekben való részvételre, hogy többet megtudhassunk tapasztalataikról és elégedettségéről, vagy hogy javaslatokat tehessen a szolgáltatásaink javítására.

    Jogos érdekünk, hogy folyamatosan tájékoztassuk Önt a marketing kampányainkról. Természetesen bármikor leiratkozhat a marketing és informatív e-mailekről az e-maileken belül található link segítségével. Leiratkozhat a profilja „Adatvédelem beállításai” menüpontja segítségével is; ezzel azonban esetlegesen kihagyja a különleges ajánlatokat és az új szolgáltatásokkal kapcsolatos információkat.

  7. A tartalom személyre szabása

    Használunk egy viselkedést nyomon követő szoftvert, amely lehetővé teszi honlapunk testreszabását az Ön ízlése szerint (azaz olyan modelleket jelenít meg, akik a leginkább érdekelhetik a korábbi látogatásai és a webhelyen végzett tevékenységei alapján).

    Ezért a tevékenységével kapcsolatos információkat fel kell dolgoznunk és tárolnunk kell (pl. modellek kategóriáját, akiket megnézett, látogatott oldalakat stb.)

    A "cookie-banner" segítségével (azaz azon a banneren keresztül, amely akkor jelent meg az eszközödön, amikor először léptél be a weboldalunkra) adhatod meg hozzájárulásod a szoftver használatához. Hozzájárulásod megadásával beleegyezel, hogy weboldalunk böngészése során követjük preferenciáid, amelyek tükrözhetik szexuális érdeklődésed, hogy személyre szabjuk a kezdőlapunk tartalmát olyan modellek megjelenítésével, amelyek érdekelhetnek Téged, a legjobb élményt nyújtva számodra.

    Ha elfogadja a szoftver használatát, az azt jelenti, hogy egy süti (azaz a „gravity_cookie”) kerül a böngészőjébe. Miután elfogadta a süti használatát, a webhely a következő látogatása során a korábbi preferenciáit veszi alapul.

    A hozzájárulása nélkül nem fogjuk testre szabni az élményét.

    Felhívjuk figyelmét, hogy bármikor visszavonhatja hozzájárulását, bár ez ronthat a webhely jövőbeli használatának élményén.

    Ebből a célból kérjük, tekintsd meg Cookie Szabályzatunkat. Onnan kezelheted preferenciád és visszavonhatod hozzájárulásod.

    If you face any difficulties, feel free to contact our Customer Support at dsr@jwsprivacy.com. We will be happy to assist you in any way possible.

  8. Részvétel a hűségprogramban

    Ezt a programot játéknak és szórakozásnak tekintjük.

    Pontot és rangot szerezhet, amely lehetővé teszi exkluzívabb tartalmak elérését, így jutalmazzuk a webhelyünkhöz való lojalitását.

    A program révén nyújtott szórakoztatás kiegészítés a webhelyünkön nyújtott fő szolgáltatások mellett.

    Ha nem kíván részt venni, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és kérje részvételének törlését. Ez nem befolyásolja az oldal használatát.

    Jogos érdekünk, hogy jutalmazzuk a webhely iránti lojalitását.

  9. A jogi követelmény betartása és törvényes jogaink érvényesítése

    Az Ön személyes adatainak feldolgozására törvényes kötelezettségünk lehet. Például, meg kell őriznünk tranzakciós adatait a törvényben előírt könyvelési nyilvántartások vezetése érdekében.

    Az Ön adatait arra is felhasználhatjuk, hogy válaszoljunk az illetékes hatóságok kéréseire, vagy hogy jogos érdekünket érvényesítsük jogi igények felállításához, gyakorlásához vagy védelméhez. Szükség esetén az Ön adatait felhasználjuk a kifizetést feldolgozó bankkal vagy ki nem fizetett tranzakciók, visszatérítések vagy kifizetések esetén bírósági végrehajtókkal kapcsolatos ügyek kivizsgálására.

    A fenti célokra adatait egyesíthetjük más, harmadik féltől származó forrásokból törvényesen szerzett információkkal is.

Hogyan Védjük és Mennyi Ideig Tároljuk a Személyes Adataidat?

Különféle technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket hajtunk végre, hogy megvédjük személyes adatait illetéktelenek hozzáférésétől, módosításoktól, közzétételtől vagy törléstől.

Adatvesztés-megelőző rendszereket tartunk fenn az adatszivárgás, a lopás és az adatok megsértése ellen. Időnként teszteljük informatikai rendszereinket és penetrációs teszteket végezzük. Webhelyünk tartalmazza a rendelkezésre álló, ésszerű biztonsági technológiákat a felhasználók biztonságának és a hozzájuk kapcsolódó információk biztonságának megőrzése végett.

A vendégek személyes adatait általában tíz-tizenöt napon túl nem őrizzük meg, bár ez az időszak általában rövidebb (a forgalom mértékétől függően). Az Ön személyazonosságának ellenőrzése érdekében gyűjtött bármilyen információt (pl. az adatokhoz való hozzáférés iránti kérelmét) csak rövid ideig őrizzük meg, általában legfeljebb öt napig. Egyéb esetekben a tag személyes adatait mindaddig megőrizzük, ameddig azt szükségesnek tartjuk:

  1. Szolgáltatások nyújtása

    Annak lehetővé tétele érdekében, hogy Ön szolgáltatásainkat felhasználhassa és mi biztosítsuk azokat, beleértve a tagfiókja fenntartását is.

  2. Jogi kötelezettségek betartása

    A jogi kötelességein betartása. Például, adó és jogi bejelentések vagy auditálások miatt is tárolnunk kell bizonyos adatokat. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a luxemburgi törnyek értelmében a pénzügyekkel kapcsolatos információkat tíz évig meg kell őriznünk.

  3. Jogos érdekek és üzleti magatartás

    Beleértve:
    • Jogi követelések megalapozása, gyakorlása vagy védelme
    • Visszaterhelés megelőzése

      A chat naplókat és egyéb naplóadatokat, az eszköz- és használati információkat legfeljebb 120 napig őrizzük meg az utolsó webhelyen történő vásárlás után.

    • Csalás / illegális tevékenység felderítése és megelőzése

      Az összes korábbi felhasználónevet feketelistázzuk egy adott időszakra; így ezek a felhasználónevek nem lesznek elérhetőek új regisztrációkhoz ebben az időszakban.

    • A biztonság fokozása

      Például, ha csalás vagy jogellenes tevékenység miatt felfüggesztjük vagy bezárjuk fiókját, bizonyos információkat megőrizhetünk, hogy megakadályozzuk a jövőben új számla nyitását. Az ilyen információkat folyamatban lévő bírósági eljárások és / vagy nyomozások esetén is elérhetővé tesszük.

  4. Biztonság

    Mint már említettük, az Ön adatainak és webhelyünk védelme a véletlen vagy rosszindulatú veszteség és megsemmisítés ellen az egyik legfontosabb prioritásunk.

    Személyes adatainak egy része 30 napig tárolódik biztonsági mentésként.

    Az Ön adatainak néhány névtelen példánya (pl. naplórekordok) szintén megmaradhatnak az adatbázisunkban.

    Ha kérdése van bizonyos személyes adatai megőrzési időszakaival kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 9. pontban („Hogyan léphet velünk kapcsolatba?”) található elérhetőségeken.

Kivel osztjuk meg az Ön adatait?

Személyes adataid bizonyos részeit megoszthatjuk a következő harmadik felekkel:

  1. A modellekkel

    A nálunk lévő fiókja segítségével használhatja, illetve vásárolhatja meg a modellek felnőtt szórakoztatással kapcsolatos szolgáltatásait.

    A következő információk automatikusan elérhetők azon modellek számára, akikkel kapcsolatba lép:
    • A felhasználóneve
    • Webhely neve: Modelljeink több, kapcsolt webhelyen is közvetítenek előadást, ezért a modell látni fogja, melyik webhelyről nézi az élő közvetítést.
    • Ha feliratkozott a modell rajongói klubjára
    • Ha a modell az egyik kedvence
    • Ha küldtél nekik Jasmin ajándékot
    • Ha Ön rendszeres, fizető tag. Ezt a funkciót kikapcsolhatja, ha felveszi velünk a kapcsolatot (lásd a 9. pontot: „Hogyan léphet velünk kapcsolatba?”)
    • Hűségprogram rangsor (maszk) - „Elit Program”. A rangsor megosztására vonatkozó preferenciáit az adatvédelmi beállításokban módosíthatja. A következők egyikét választhatja:
      • A maszk titokban tartása
      • Csak azokkal a modellekkel osztja meg, akikkel már folytatott privát chatelést, vagy
      • Nyilvánossá teszi a webhely minden felhasználója számára
    • Utolsó intézkedés(ek): Megosztjuk azokkal a modellekkel a felhasználónevét és a velük kezdeményezett utolsó műveletek előzményeit, akik iránt érdeklődést mutatott (pl. amikor „lájkolja” vagy kommentel a modell „Saját tartalmához”, vagy amikor a kedvencévé tesz egy modellt). Ez a korlátozott mennyiségű információ elérhető a modell számára annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudja nyújtani, az Ön igényeire szabva.

    • További profilinformációk

      Dönthet úgy is, hogy más, olyan információkat is megoszt magáról a modellel, amelyeket megadott a profiljánál (pl. nem, életkor, lakóhely, érdeklődési körök stb.). A kamerát magánbeszélgetésben is bekapcsolhatja, hogy vizuálisan kommunikáljon a modellel, vagy választhatja, hogy kizárólag a mikrofont kapcsolja be. Emlékeztetőül: a modellnek nem szabad az Ön által nyújtott videó- vagy hangadatot rögzíteni.

      A profiljában szereplő információk láthatóságát úgy kezelheti, ha az adatvédelmi beállításokban kiválasztja a megfelelő lehetőséget.

    • Önkéntes megosztás

      Ha úgy dönt, hogy további tartalmat oszt meg a modellekkel (pl. képeket), kérjük, vegye figyelembe, hogy teljes mértékben Ön felelős az ilyen információk megosztásáért, és mi nem vállalunk felelősséget semmiért, amit Ön szabadon nyilvánosságra tesz.

    • Videó / Audió privát chatben

      Felhívjuk figyelmét, hogy senki sem férhet hozzá a videó- vagy audiócsatornájához, ha úgy dönt, hogy privát chat közben bekapcsolja a kameráját vagy a mikrofonját (lásd a 2.2. pontot: „Tartalmi információk”).

    • Offline videó / audió hívások

      Emlékeztetőül: az ön jelen kommunikációja teljesen privát.

  2. Az oldal többi felhasználójával és a nyilvánossággal
    • Ingyenes Chat

      Amikor a webhely „ingyenes chat” területét használja, webhelyünk többi felhasználója, azaz a vendégek és a tagok is látni fogják a felhasználónevét és az Ön által írt üzeneteket. Azt is látni fogják, hogy a „Szoba királyává” választották-e, és hogy hány kreditet költött „meglepetésekre” a cím megszerzéséhez.

      Ez az információ nem személyes adat, mivel a többi felhasználó nem tudja Önt azonosítani ezen információk alapján. Emlékeztetni szeretnénk tehát arra, hogy ne használjon olyan felhasználónevet, amely bármilyen személyes információt tartalmaz (pl. a valódi nevét), vagy olyat, amely lehetővé tenné egy másik felhasználó számára, hogy azonosítsa (pl. a Twitter felhasználónevét).

      Abban az esetben, ha olyan felhasználónevet választ, amely az azonosításhoz vezet, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezért teljes mértékben Ön a felelős, és nem vállaljuk a felelősséget abban az esetben, ha egy másik felhasználó azonosítja Önt.

    • Comments

      Ha kommentel egy modell falára, ezeket más felhasználók is látni fogják.

      Kommentjei és felhasználóneve keresőmotorokban (pl. Google) is látható lehet. Ezért, ha nem akarja, hogy más felhasználók vagy általában a nyilvánosság láthassák kommentjeit, ne kommenteljen a modell falára.

    • Hűségprogram

      Ha részt vesz a hűségprogramban, akkor a többi felhasználó látni fogja a maszk rangsorolását, amely a felhasználóneve mellett jelenik meg, amikor üzenetet ír egy modellnek ingyenes chatben.

      Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a két adatelemet (felhasználónév és maszk) nem tekintjük személyes adatnak, mivel nem vezethetnek az Ön azonosításához. A maszk más felhasználókkal való megosztására vonatkozóan azonban továbbra is megváltoztathatja az adatvédelmi beállításai preferenciáit (pl. a maszkot titokban tarthatja).

      Biztosíthatjuk, hogy webhelyünk többi felhasználója nem fog hozzáférni semmilyen információhoz Önről attól a pillanattól kezdve, hogy magánbeszélgetést kezd.

  3. Cégcsoportunk szervezeti egységei

    Személyes adataidat az alábbi, csoportunk Luxemburgban, Magyarországon és az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező vállalataival osztjuk meg, hiszen ezek segítenek nekünk abban, hogy a szolgáltatásainkat biztosítani tudjuk számodra:
    • Jasmin IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, Luxemburgi Nagyhercegség;
    • Jasmin Holding SA, 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
    • Docler Services S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Luxemburgi Nagyhercegség
    • Docler IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, Luxemburgi Nagyhercegség
    • Docler SSC Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Hungary
    • Jasmin IP S.à r.l. Magyar Kirendeltség, Expo tér 5-7, 1101, Budapest, Magyarország
    • Escalion S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxemburg, Luxemburgi Nagyhercegség
    • Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg;
    • American Payments United, Inc., 16192 Coastal Highway, Lewes, Delaware 19958, Country of Essex, USA.
  4. Társprogramjainkban részt vevő webmesterek

    Mint fentebb említettük, van egy belső partner hirdetési hálózatunk, azaz egy társult program, amelyen keresztül a webmesterek segíthetnek webhelyeink népszerűsítésében.

    Függetlenül attól, hogy milyen webhelyen regisztrált, mi maradunk a személyes adatainak adatkezelői. Például, ha fiókot hoz létre, vagy kreditet vásárol, a megadott személyes adatok közvetlenül hozzánk kerülnek.

    A webmester nem látja vagy nem férhet hozzá az Önt közvetlenül azonosító adatokhoz. Ő csak egy műszaki szereplő és üzleti partner, aki elősegíti tevékenységünk előmozdítását. Ön semmilyen körülmények között sem a webmester ügyfele / kliense.

    Csak néhány korlátozott információt osztunk meg velük, ami nem vezethet az Ön közvetlen azonosításához. Ezek az információk segítik őket marketing kampányaikban vagy promóciós tevékenységeik elindításában, fenntartásában és optimalizálásában. Ez lehetővé teszi számukra a jövedelmük nyomon követését is.

    Ezek az információk a következőkből állnak:
    • A regisztráció dátuma
    • Használt webhely
    • Vásárolt kreditek
    • Ország
    • Felhasználónév
    • Információ a készülékről

    Felhívjuk figyelmét, hogy soha nem osztunk meg velük az Ön közvetlen azonosításához vezető információkat (pl. valós név, cím, e-mail cím, fizetési adatok vagy IP-cím).

  5. Szolgáltatók

    Az oldalunk működtetéséhez kizárólag gondosan kiválasztott harmadik fél szolgáltatókat használunk.

    Gondoskodunk arról, hogy szerződéses kötelezettségek vonatkozzanak az általuk megosztott információk feldolgozására az általunk adott utasítások, a jelen adatvédelmi szabályzat és az összes alkalmazandó adatvédelmi törvény szerint.

    Mivel folyamatosan fejlesztjük és javítjuk a webhelyünket támogató technológiát, harmadik fél szolgáltatóink rendszeresen változhatnak.

    Az ilyen szervezetek elsősorban a következő területekhez tartoznak:
    • Üzleti hírszerzés és elemzés
    • Vevőszolgálat
    • marketing és értékesítés
    • Csalásmegelőz
  6. Fizetési szolgáltatók és pénzügyi intézmények

    Kredit vásárlásakor, a választott fizetési módtól függően, harmadik fél bankja vagy fizetési feldolgozó hajthatja végre a kifizetését. Ebben az esetben lehet, hogy meg kell osztania velük személyes adatait a tranzakció véghezviteléhez.

    Kaphat tranzakciós e-maileket ettől a féltől, amelyek megerősítik a megrendelést, beleértve a feladást, a lehetséges visszatérítéseket és az utólagos meghívókat, hogy visszajelzést küldjön e fél számára.

    Ez az adatvédelmi szabályzat nem szabályozza az Ön személyes adatainak ezen harmadik felek általi feldolgozását, ha azokat közvetlenül osztotta meg velük.
    • Hitelkártya

      Ha hitelkártyával vagy betéti kártyával kíván fizetni, akkor tranzakcióját az Escalion S.à r.l. kezeli, amely egy leányvállalatunk, és Luxemburgban található. Az adatvédelmi szabályzatuk itt található.

    • Visszaterhelés megelőzése

      A chat naplókat és egyéb naplóadatokat, az eszköz- és használati információkat legfeljebb 120 napig őrizzük meg az utolsó webhelyen történő vásárlás után.

    • Csalás észlelése és megelőzése

      Információkat oszthatunk meg az érintett pénzügyi intézményekkel, ha azt feltétlenül szükségesnek tartjuk a csalások felderítése és megelőzése érdekében.

  7. Bűnüldöző szervek vagy kormányzati hatóságok

    Az alkalmazandó törvények által megengedett mértékben megoszthatunk információt a bűnüldöző szervekkel vagy hatóságokkal, ha az ilyen közzététel észszerűen szükséges a következőkhöz:
    • Jogi kötelezettségeink betartása végett
    • a csalással kapcsolatos információkérésekre való válaszadásként, valamint csalással kapcsolatos nyomozások és más, állítólag jogellenes tevékenységek miatt
    • a Felhasználási feltételek betartatására és adminisztrálására
    • hogy megvédjük jogainkat vagy megvédjük magunkat bármilyen követeléssel szemben
  8. Üzleti átruházások

    Az Ön adatait átadhatjuk csoportunk egy másik szervezetének (azaz átszervezés, átalakítás stb.) vagy harmadik félnek (pl. cégeladás, fúzió és / vagy felvásárlás stb.), ha az üzleti tevékenység egy része (több mint 50%) vagy egésze (vagy a kapcsolódó eszközök) közvetve vagy közvetlenül átruházásra, vagy az új tulajdonos ellenőrzése alá kerül.

    Ez az eset állna fenn, ha az új tulajdonos ugyanazon vagy hasonló üzletágban működik, mint a miénk, és vállalja, hogy betartja ezt az adatvédelmi irányelvet.

A GDPR alapján fennálló jogai

Személyes adataid bizonyos részeit megoszthatjuk a következő harmadik felekkel:

  1. Információ az Ön személyes adatainak az Európai Gazdasági Térségen kívülre történő továbbításáról

    Mivel luxemburgi székhellyel rendelkező vállalat vagyunk, betartjuk az EU adatvédelmi rendeletét, amelyet általában "GDPR" -nek hívnak (Ha többet szeretne megtudni, itt talál több információt: 2016. évi EU-rendelet. /679/ a természetes személyek védelméről a személyes adatok feldolgozása és az ilyen adatok szabad mozgása tekintetében, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről ), amely személyes adatainak magas szintű védelmét biztosítja.

    A weboldal üzemeltetése és használata, valamint a szolgáltatások nyújtása során személyes adatait az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívüli helyre továbbíthatják, például az Egyesült Államokba vagy más országokba adatfeldolgozás céljából. A jelen adatvédelmi szabályzat meghatározza ezeket a célokat.

    Ha személyes adatait az EGT-n kívülre továbbítjuk, törekszünk arra, hogy személyes adatainak feldolgozása során megillető jogait és szabadságait megfelelően és megfelelően védjük. Erre a célra az Európai Bizottság által jóváhagyott szokásos szerződéses feltételeket használjuk, amelyek az alábbi linken találhat meg:ecStandardContrallentClausesUri'@target="'_" href="blank">itt.

  2. Milyen jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban?

    Az alábbiakban megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy elmagyarázzuk, melyek az Ön jogai a GDPR alapján és hogyan használhatja őket. Ha az alább ismertetett magyarázatok ellenére továbbra sem biztos abban, hogy milyen intézkedéseket tehet vagy hogyan gyakorolhatja jogait, ne aggódjon, az ügyfélszolgálatunk minden segítséget megad, amelyre jogainak gyakorlása során szüksége lehet.

    Bármely jogának gyakorlása előtt bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, és mi a lehető leggyorsabban válaszolunk kérdésére.

    Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fiók beállításaiban létrehoztunk egy "Adatvédelmi beállítások" nevű speciális felületet, hogy könnyedén gyakorolhassa bizonyos jogait.

    Támogatási csoportunk a kérésének kézhezvételétől számított egy hónapon belül információkat nyújt Önnek a megtett intézkedésekről. Csak kivételes körülmények között, amikor összetett vagy nagyszámú kérelemmel kell szembenéznünk, ezt a válaszidőt 60 napra meghosszabbíthatjuk.

    Felhívjuk figyelmét, hogy a jogok ingyenesen gyakorolhatók. Az alaptalan vagy túlzott igények, különösen az ismétlődő jellegűek, díj megfizetéséhez vezetnek.

    Kérünk, vedd figyelembe, hogy a te magánszférád számunkra nagyon fontos, a támogatási csoportunknak lehet, hogy alaposan meg kell viszgálnia a személyazonosságodat, mielőtt választ adna a kérdéseidre.

    1. Adatokhoz való hozzáférés és hordozhatóság

      Önnek joga van ahhoz, hogy hozzáférjen a nálunk tárolt személyes adataihoz úgy, hogy ingyenesen igényli személyes adatainak másolatát a fiókbeállítások „Adatok letöltése” menüpontjában.

      Személyazonosságának ellenőrzése után kérését továbbítjuk a támogatási csapatunknak.

      Ha úgy ítéljük meg, hogy kérése nyilvánvalóan megalapozatlan vagy túlzott (például rövid időn belül történő többszörös kérés történt), megtagadhatjuk a kérelmét vagy ésszerű díjat számíthatunk fel, figyelembe véve az információ nyújtásával kapcsolatos adminisztratív költségeket.

      Bizonyos esetekben jogában áll kikérni az Ön által megadott személyes adatainak másolatát is, amelyeket strukturált, általánosan használt és géppel olvasható formátumban adunk át, és / vagy kérheti, hogy továbbítsuk ezeket az információkat egy másik szolgáltatónak (ha ez technikailag kivitelezhető). Ezen joga gyakorlása érdekében küldjön e-mailt a dsr@jwsprivacy.com. címre.

    2. A pontatlan vagy hiányos adatok helyesbítése

      Önnek joga van arra, hogy kérje a pontatlan személyes adatok kijavítását.

      E célból vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, vagy küldjön e-mailt a dsr@jwsprivacy.com címre.

    3. Adattörlés

      Ha már nem akarja, hogy felhasználjuk az adatait, kérheti, hogy töröljük személyes adatait, és zárjuk be fiókját. A fiók törlésére vagy bezárására irányuló kérelmét személyes adatainak törlésére irányuló kérelemnek kell tekintenünk.

      Fiókja bezárásához kattintson a fiókbeállítások „Adatvédelmi beállítások” pontjában található „Felejtsd el az adataimat” menüpontra. Kérését megkapja a támogatási csapatunk, aki felveszik Önnel a kapcsolatot. Ha bármilyen nehézséggel szembesül, bármikor felveheti velünk a kapcsolatot.

      A kétségek elkerülése érdekében, amikor a törlési folyamat megkezdődik (nevezetesen a fiók tulajdonosának személyazonosságának sikeres ellenőrzésekor), már nem lesz képes bejelentkezni az eredeti webhelyre (azaz livejasmin.com-ra), sem pedig a kapcsolt weboldalakra.

      Felhívjuk figyelmét, hogy ha rendszerünk lehetővé teszi a keresztbejelentkezést ugyan azokkal a bejelentkezési adatokkal a különböző webhelyeink között, akkor, amennyiben a www.tsstream segítségével regisztrált, akkor csak egyetlen fiókja van. Ezért, ha egy kapcsolt webhelyen tartózkodik, amikor a törlést kéri, a törlés az összes webhelyen érvényes lesz.

      Ezen felül, ha fiókja egy (1) éven keresztül inaktív, akkor a Felhasználási feltételekkel összhangban jogunk van törölni fiókját és az adatait.

      Felhívjuk figyelmét, hogy még ha személyes adatainak törlését is igényli, egy részét mindaddig megtartjuk, amíg szükségesnek tartjuk jogi kötelezettségeink vagy más, jogos érdekeink teljesítéséhez, amint azt a 4. pontban („Hogyan védjük és mennyi ideig őrizzük meg személyes adatait?”) taglaltuk.

    4. A tiltakozáshoz való jog

      Az Ön adatait különféle okokból dolgozzuk fel, amint azt a 3. pont („Miért dolgozzuk fel személyes adatait?”) ismertettük.

      Az alkalmazandó szabályok feljogosíthatják arra, hogy előírja, hogy ne dolgozzuk fel személyes adatait bizonyos meghatározott célokra, ha az ilyen feldolgozás jogos érdeken alapul. Ha ellenzi az ilyen feldolgozást, leállítjuk az Ön személyes adatainak e célból történő feldolgozását.

      Különleges esetekben megtörténhet, hogy kérésed teljesítését meg kell, hogy tagadjuk. Ez azért lehet, mert törvényes indítékunk van arra, hogy folytassuk a feldolgozást, vagy ha jogos követelésünket kell megalapoznunk, gyakorolnunk vagy megvédenünk.

      Kérjük, ne feledje, hogy az adatok bizonyos felhasználása elleni kifogása lehetetlenné teheti fiókjának használatát.

      Kérjük, vedd figyelembe, hogy bármikor kérheted, hogy marketingjellegű emaileket küldjünk neked, ha a beállításokban azt állítod be.

    5. Az adatfeldolgozás korlátozásához fűződő jog

      Önnek joga van kérni, hogy többet ne dolgozzuk fel a személyes adatait, miközben valamilyen problémát oldunk meg.

      Ez csak a következő négy esetben lehetséges:
      • Pontosság: Ha vitatja személyes adatainak pontosságát, a feldolgozás leáll, amíg ellenőrizzük kérését.
      • Jogos érdek: Ha jogszerű érdeken alapuló adatkezelési tevékenységet kifogásol, akkor kérheti, hogy a feldolgozási műveletet szüneteltessük, amíg ellenőrizzük a kifogása okait.
      • Jogellenes feldolgozás: kérheti az adatfeldolgozás korlátozását, ha úgy véli, hogy adatait jogellenesen dolgozzuk fel, de nem akarja, hogy adatait azonnal töröljük.
      • Adattárolás: Nincs továbbá szükségünk az adataira, de Önnek szüksége van rájuk jogi követelések megalapozására, gyakorlására vagy védelmére.

      Kérése ellenére folytathatjuk az adatainak feldolgozását, ha jogi követeléseket kell kezdeményeznünk, gyakorolnunk vagy megvédenünk. A korlátozás feloldása előtt értesítjük Önt.

    6. Felügyeleti szervnél hivatalos panasztételre vonatkozó jog

      Ha úgy gondolja, hogy személyes adatainak feldolgozása sérti a GDPR-t vagy bármely más alkalmazandó nemzeti törvényt, akkor joga van panasszal élni a felügyeleti hatóságnál (pl. a helyi önkormányzatnál vagy a CNPD)-nél (Luxemburgi Nemzeti Adatvédelmi Bizottság).

Kaliforniai lakosok számára

Ha Ön kaliforniai lakos, akkor a jelen adatvédelmi irányelvben felvázolt egyéb jogokon túl a kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény („CCPA”) értelmében a következő különleges jogokkal rendelkezik.

Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatait a CCPA meghatározása szerint nem „adjuk el”.

  1. A „megismerés” és a törlés igénylésének joga

    Önnek joga van megismerni azokat a kategorikus és specifikus személyes adatokat, amelyeket Önről gyűjtöttünk. Önnek joga van tudni a források kategóriáit, amelyekből a személyes adatokat gyűjtöttük, a személyes adatok gyűjtésének vagy értékesítésének üzleti vagy kereskedelmi célját, valamint azon harmadik felek kategóriáit, akikkel megosztjuk a személyes adatokat.

    Ahhoz is joga van, hogy töröljük az általunk összegyűjtött vagy fenntartott személyes adatait. Felhívjuk figyelmét, hogy erre a jogra bizonyos kivételek vonatkoznak, ideértve korlátozás nélkül, hogy megőrizzük a szükséges információkat a rosszindulatú, megtévesztő, csaló vagy illegális tevékenységekkel szembeni védekezéshez, jogi kötelezettségeink teljesítéséhez és egyéb belső célokból.

    E jogok gyakorlása érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot a 9. pontban („Hogyan léphet velünk kapcsolatba?”) leírtak szerint. A törléshez való jogát akkor is gyakorolhatja, ha fiókbeállításainak „Adatvédelmi beállítások” pontjában a „Felejtsd el az adataimat” lehetőséget választja. Felhívjuk figyelmét, hogy a megismerés iránti kérelemmel kapcsolatban kért közzétételek csak a kérést megelőző 12 hónapos időszakra vonatkoznak, és bármilyen 12 hónapos időszak alatt kétszer kérheti a közzétételt. Adatait a webhelyünkön feltüntetett módon is letöltheti, vagy gyakorolhatja a törléshez való jogát is a fiókja törlésével.

  2. Személyes adatok nyilvánosságra hozatala

    Ahhoz is joga van, hogy megtudja, mely személyes adatok kategóriáit tettük közzé üzleti célból, és azokat a harmadik feleket, akiknek ezt az információt átadtuk. Az elmúlt 12 hónapban üzleti célokból a következő kategóriákat fedjük fel a következő felek számára: Használat / eszközinformáció (beleértve, korlátozás nélkül, az Ön IP-címét is) az üzleti hírszerzés és az analitikai szolgáltatók számára (pl. Hotjar, Google Analytics); Fizetési / tranzakciós adatok az ügyfél- és fizetési szolgáltatóinknak; Elérhetőségek, eszközök / felhasználási információk (beleértve - korlátozás nélkül - az Ön IP-címét és az Ön által használt weboldalt is), az adott vásárlással kapcsolatos információk (kivéve az Ön fizetési módjára vonatkozó adatokat, mint például a hitelkártya-adatok) és a marketing- és értékesítési partnereinknek (pl. Emarsys, webhelyünket népszerűsítő marketingpartnerek) küldött e-mailekkel való kapcsolattartással kapcsolatos információk; és az azonosításra vonatkozó információk, elérhetőségek, eszköz- és használati információk, fizetési információk (esettől függően) a csalás elleni szolgáltatók és könyvvizsgálói szolgáltatók számára.

  3. A megkülönböztetés-mentességhez való joga

    Önnek joga van ahhoz, hogy ne részesüljön megkülönböztető bánásmódban a CCPA által biztosított adatvédelmi jogok gyakorlása során, ideértve, de nem kizárólagosan, szolgáltatásaink megtagadását Öntől, eltérő árak vagy díjakat felszámolást, valamint más szintű vagy minőségű szolgáltatást. Felhívjuk figyelmét azonban, hogy egyes jogainak gyakorlása (pl. az adatok törlése) lehetetlenné teheti számunkra, hogy továbbra is szolgáltatást nyújtsunk Önnek.

  4. A meghatalmazott képviselő használatának joga

    Önnek joga van ahhoz, hogy meghatalmazott képviselőt jelöljön ki, aki a CCPA alapján kérést intéz az Ön nevében. A meghatalmazott képviselő kijelöléséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a 9. pontban („Hogyan léphet velünk kapcsolatba?”) leírtak szerint. Annak igazolására, hogy meghatalmazott egy ügynököt, aláírt, írásbeli engedélyt kérhetünk Öntől.

  5. Ne kövessenek nyomon

    Néhány böngésző rendelkezik egy „ne kövess nyomon” funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy elmondja a webhelyeknek, hogy nem akarja, hogy nyomon kövessék az online tevékenységeit. Mivel ezek a szolgáltatások még nem egységesek, jelenleg nem reagálunk a „nem követjük” jelre. A „ne adj el” vagy hasonló jeleket azonban a CCPA alapján történő lemondási kérelmekként kezeljük.

Változások az Adatvédelmi nyilatkozatunkban

Időnként módosíthatjuk ezt az adatvédelmi szabályzatot, hogy tükrözze szolgáltatásaink változásait és az Ön személyes adatainak kezelési módját vagy az alkalmazandó törvények változásait.

Ha fontos változtatásokat hajtunk végre, értesítjük Önt egy hirdetménnyel a megfelelő webhelyen és / vagy közvetlenül felvesszük Önnel a kapcsolatot más úton, például e-mailben.

Az érvényes törvények által megszabott mértékben ezek a változások az oldalon való kihirdetés után lépnek érvénybe, kivéve ha külön hatályba lépési időt határozunk meg. Az adott naptól számítva az oldal további használata az új Adatkezelési nyilatkozat függvényében történik.

Hogy léphetsz velünk kapcsolatba?

Ha bármilyen észrevétele vagy kérdése van ezzel az adatvédelmi szabályzattal, vagy általában az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, küldjön egy e-mailt a dsr@jwsprivacy.com címre vagy küldjön levelet az alább megadott címre, és mi a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.

JWS Americas S.à r.l.

44, Avenue John F. KennedyL-1855 LuxembourgLuxemburgi Nagyhercegség
 vagy 

JWS International S.à r.l.

44, Avenue John F. KennedyL-1855 LuxembourgLuxemburgi Nagyhercegség

Szintén örömmel tudatjuk veled, hogy egy erre a feladatra dedikált szakemberünk foglalkozik adataid védelmével, az Adatvédelmi Tanácsadónk, akit közvetlenül ezen az emailen érhetsz el: dpo@jwsbill.com, vagy írj a következő címre:

A DPO figyelmére

JWS Americas S.à r.l.

44, Avenue John F. KennedyL-1855 LuxembourgLuxemburgi Nagyhercegség
 vagy 
A DPO figyelmére

JWS International S.à r.l.

44, Avenue John F. KennedyL-1855 LuxembourgLuxemburgi Nagyhercegség